Home

Huizenverkopers maken kans op een VIP-verhuizing

Mensen die van plan zijn hun huis te koop aan te bieden, kunnen dat in februari en maart beter bij een makelaar van Vastgoedpro doen. Acht weken lang wordt er namelijk elke week een winnaar getrokken, die in die week zijn huis te koop heeft gezet. En die winnaar wint een VIP-verhuizing ter waarde van € 2.500,-!

Limousine

Het aanbod van huizen om te verkopen is de laatste maanden geringer dan de vraag.Vastgoedpro wil met deze actie consumenten ertoe bewegen om als ze verhuisplannen hebben met een makelaar van Vastgoedpro in gesprek te gaan. Als de consument besluit zijn huis inderdaad bij Vastgoedpro in de verkoop te zetten, maakt hij daarmee kans op een bedrag van € 2.500,- om een VIP-verhuizing mee te realiseren. Dat kan in de vorm van een inpak- en uitpakservice, een verblijf in een luxe hotel op de verhuisdag inclusief vervoer per luxe limousine enzovoort. De actie loopt acht weken met elke week een winnaar.

Elke week een winnaar

Om deel te nemen aan de landelijke actie hoeven consumenten hun huis alleen te koop aan te bieden bij Vastgoedpro, het hoeft dus niet verkocht te zijn. Vestigingen van Vastgoedpro zijn te vinden op www.vastgoedpro.nl/professionals. Elke week in februari en maart wordt er een winnaar van de VIP-verhuizing bekend gemaakt.

Vastgoedpro

Vastgoedpro is de Nederlandse beroepsvereniging voor makelaars, taxateurs, bouwkundig keurders en andere vastgoedprofessionals. Vastgoedpro gelooft in regionale kracht en zorgt ervoor dat de ruim 700 aangesloten leden, en ruim 600 kantoren, zich 100% kunnen richten op ondernemen.

Home

Te koop

Over ons

Zoeken

Foto slideshow woning

Uitgelicht

Contact

Actie

Verkocht

Privacy

Twitter

Desktop versie

Facebook