Home
Veldbeemd 6 Meppel
Vraagprijs: € 410.000,00


Woonoppervlakte170 m2
Inhoud510 m3
Soort woningTwee onder een kap
Perceeloppervlakte350 m2
Bouwjaar2020
BrochureDownload brochure


Verkocht
Deze meer dan ruime woning is nog niet helemaal af.
Een 2-1 kap woning (opgeleverd juni 2021) op ruime kavel in het nieuwbouwplan Broeklanden te Meppel. De sfeer van een dorp met het gemak van de stad.
De huidige eigenaar heeft tijdens de bouw de woonkamer laten verlengen (2 meter) en op de verdieping zijn 2 slaapkamers (ipv 3) Op de zolder is voldoende ruimte voor extra (slaap)kamers.

Huidige indeling: entree, hal met trapopgang naar 1e verdieping, ruime leefruimte met aan de straatzijde de keukenruimte en het zit gedeelte is tuingericht. Aan de zijkant is een extra ingang in de bijkeuken.
Verdieping: overloop, 2 slaapkamers en badkamer. De zolder is te bereiken via een vaste trap.
  • Woning is v.v. vloerverwarming
  • De woning wordt geleverd zonder keuken, badkamer, toilet en binnendeuren
Bezichtigingen zijn mogelijk op 15 en 16 juli 2021 tussen 15.30 uur en 18.30 uur.
Wel moet u zich aanmelden (ivm de corona maatregels)
Bieden vanaf € 410.000,-- k.k.
Broeklanden is niet alleen een groene wijk door de grasvelden, perken, greppels en het park aan de zuidzijde, maar ook door de duurzaam gebouwde huizen. Net zoals de rest van Nieuwveense Landen wordt Broeklanden helemaal aardgasvrij. Je woning wordt aangesloten op het collectief warmte-koudesysteem van MeppelEnergie. Hiermee verwarm je in de winter je huis op een duurzame manier. En ’s zomers zorgt dit systeem voor enige verkoeling in je woning. Dat draagt bij aan een prettig wooncomfort. Bovendien zijn de meeste daken geschikt voor zonnepanelen en natuurlijk is je woning optimaal geïsoleerd. Daarnaast gaan we in Broeklanden zuinig om met water en wordt afval- en regenwater hergebruikt. Zo zorgen we er samen voor dat Broeklanden een toekomstbestendige en duurzame wijk is.

Foto's

Home

Te koop

Over ons

Zoeken

Foto slideshow woning

Uitgelicht

Contact

Verkocht

Privacy

Twitter

Desktop versie

Facebook