Home

Margreeth van den Berg is al ruim 20 jaar werkzaam in de makelaardij

Sinds april 2006 ben ik voor mij zelf begonnen. Vanuit een van de mooiste panden in Wolvega ben ik actief met het begeleiden van kopers en verkopers van onroerende zaken, taxaties en advisering.

Mijn doelstelling is: klanten een eerlijk advies geven. Dienstverlening aanpassen bij de vraag. Beslist geen standaard werk leveren, dat doen er al zoveel. Ik probeer, op de juiste wijze, betrokken te zijn bij mijn klanten, de tijd te nemen om te luisteren naar hun wensen.

Een extra service is dat u de mogelijkheid heeft om advies te krijgen van een binnenhuisarchitect. Zij geeft u advies om uw woning voor de verkoop tip top te krijgen.

Advisering op het gebied van hypotheken en verzekeringen laat ik graag over aan de echte specialist, mijn buurman de heer E. Hoekstra van Optima Wolvega-Heerenveen. Onder het motto ieder zijn vak, hebben wij bewust gekozen voor deze constructie. U bent en blijft eigen baas !!

Ik ben lid van LMV (landelijke makelaars vereniging). Een actieve vereniging voor makelaars die de belangen van kopers en verkopers hoog in het vaandel heeft.

Een woning kopen of verkopen is voor de meeste mensen geen dagelijks werk. Uiteraard doet u er goed aan daarbij een specialist in te schakelen: een LMV makelaar. Hij/Zij weet precies de weg in de doolhof van regelingen en procedures . Hij/Zij weet ook hoe barrières kunnen worden genomen en valkuilen moeten worden omzeild. Hij/Zij kent bovendien de precieze betekenis van de tientallen vaktermen die de wereld van onroerende zaken kenmerken.

Ook voor een taxatie bent u bij mij het juiste adres. In overleg met u wordt gekeken wat voor soort rapport u nodig bent. Door mijn inschrijving in het register SCVM bent u er van verzekerd dat mijn taxaties door alle financieringsinstellingen worden geaccepteerd.

Home

Te koop

Over ons

Zoeken

Foto slideshow woning

Uitgelicht

Contact

Actie

Verkocht

Privacy

Twitter

Desktop versie

Facebook