Home

Ervaren makelaar Margreeth van den Berg geeft eerlijk advies

Vanuit een van de mooiste panden in Wolvega begeleid ik kopers en verkopers van onroerende zaken, taxaties en advisering. Dat doe ik sinds 2006, toen ik als zelfstandig makelaar verder ging, onder de naam Margreeth van den Berg Makelaardij. In totaal heb ik meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij.

Professionele makelaar

Een woning kopen of verkopen is voor de meeste mensen geen dagelijks werk. Daarom is het verstandig een professionele makelaar in te schakelen. Dankzij mijn kennis van alle regelingen, procedures, vaktermen en valkuilen, komt u niet voor verrassingen te staan.

U krijgt van mij bovendien altijd een eerlijk advies. Ik lever beslist geen standaard werk, dat doen er al zoveel. U mag van mij verwachten dat ik luister naar uw wensen. Vanuit mijn professionele betrokkenheid span ik mij in voor een aangenaam proces rondom de verkoop of aankoop van de woning.

Wanneer u uw huis bij Margreeth van den Berg verkoopt, maakt fotograaf Nadine de Ruiter uit Oldeberkoop professionele foto’s van de woning. Zij zorgt ervoor alles op zijn allermooist in beeld komt.

Taxatie

Ook voor een taxatie bent u bij mij het juiste adres. Samen kijken we naar wat voor soort rapport u nodig heeft. Omdat Margreeth van den Berg Makelaardij in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs staat, accepteren alle financieringsinstellingen mijn taxaties. Ik ben daarnaast lid van de beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals VastgoedPro. Dat is een actieve vereniging voor makelaars, die de belangen van kopers en verkopers hoog in het vaandel heeft.

Hypotheekadvies

Advies over hypotheken en verzekeringen laat ik graag over aan de echte specialisten: financieel adviseur Anja Dragt of mijn buurman, Egbert Hoekstra van Optima Wolvega. Onder het motto ‘ieder zijn vak’, kiezen wij bewust voor deze constructie. U bent en blijft eigen baas!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met mij op! Hartelijke groet, Margreeth van den Berg

Home

Foto slideshow woning

Uitgelicht

Te koop

Over ons

Zoeken

Contact

Verkocht

Privacy

Twitter

Facebook

Desktop versie